#### **AMSI 2014 Summer School Timetable**

#### **Locations**

- **Registration and Opening** will occur at the <u>ANU Commons</u>, which is in the Unilodge building on Rimmer street (the Bus only road).
- Course Lecture Theatres: The lectures and presentations will be presented in the Manning Clarke Centre (MCC). The course lectures will be held in the smaller lecture theatres MCC 4 and MCC 5.
- Lunch Time Presentations: The lunch time talks will be held in the Copland Lecture Theatre, <u>Copland</u> Building # 24
- **Public Lecture:** The public lecture will be held in the Manning Clarke Lecture Theatre 1. Refreshments will be held after the talk in the MSI common room in the <u>John Dedman Mathematical Sciences Building #27</u> which is next to the Manning Clarke Centre.
- Common areas: You may use the common room JD1169 and the tutorial room JD1179
- Computer Labs: The MAC Labs in <u>Copland Building # 24</u>, Rooms G20 and G27 and the lab in <u>Gould Building # 116</u> are available for course tutorials.
- An annotated <u>static map</u> showing MCC, ANU Commons and John Dedman Building, and a similar interactive google map.
- Links back to Summer School web page and Summer school event page.
- Version of timetable for printing

#### **Lecture Locations**

	Line 1	Line 2	Line 3	Line 4
Manning Clarke Centre MCC4 (John Dedman Building LG 101 on 29th and 30th January)				Hydrodynamic Stability
Manning Clarke Centre MCC5	K Theory	Differential Geometry	String Theory	BioInformatics

	Monday 6th Jan	Tuesday 7th Jan	Wednesday 8th Jan	Thursday 9th Jan	Friday 10th Jan	Saturday 11th Jan
9am-11am	9.30am-10am REGISTRATION 10am - 10.30am REFRESHMENTS 10.30am-11am OPENING @ ANU Commons	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	
11am-11.15am	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK	
11.15am- 12.15pm	Line 1: 1Hr Statistical Inference K Theory	Line 2: 1Hr High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 1Hrs Finite Element Method String Theory	Line 2: 1Hr High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 1Hrs Finite Element Method String Theory	
12.15pm- 1.15pm	BREAK	BREAK		LUNCHTIME TALK Dr Tim Trudgian The Riemann hypothesis: 1 for 500 at stumps on day one. Copland Lecture Theatre	BREAK	SOCIAL EVENT AMSI AMAZING RACE
1.15pm- 3.15pm	1.15-2.15pm Line 2: 1Hr High Dimensional Data Differential Geometry  2.15-3.15pm Line 3: 1Hr Finite Element Method String Theory	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	FREE AFTERNOON	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	
3.15pm- 3.30pm	BREAK	BREAK		BREAK	BREAK	
3.30pm- 5.30pm	3.30pm-4.30pm Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics		Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	
EVENING EVENTS					6pm BBQ @ BRUCE HALL	

	Monday 13th Jan	Tuesday 14th Jan	Wednesday 15th Jan	Thursday 16th Jan	Friday 17th Jan
9am-11am	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory		Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics
11am-11.15am	BREAK	BREAK		BREAK	BREAK
11.15am- 12.15pm	Line 2: 1Hr High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 1Hr Finite Element Method String Theory	FREE MORNING	Line 4: 1Hr Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 1Hr Statistical Inference K Theory
12.15pm- 1.15pm	BREAK	BREAK		LUNCHTIME TALK Dr Pierre Portal Fourier analysis without Fourier transform Copland Lecture Theatre	BREAK
1.15pm-3.15pm	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	2pm - 6pm CAREERS AFTERNOON	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry
3.15pm-3.30pm	BREAK	BREAK	AFIERNOON	BREAK	BREAK
3.30pm-5.30pm	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Manning Clarke Theatre 1	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory
EVENING EVENTS					6pm BBQ @ BRUCE HALL

3 of 5

	Monday 20th Jan	Tuesday 21st Jan	Wednesday 22nd Jan	Thursday 23rd Jan	Friday 24th Jan
9am-11am	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory
11am-11.15am	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK
11.15am- 12.15pm	Line 2: 1Hr High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 1Hr Finite Element Method String Theory	Line 4: 1Hr Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 1Hr Statistical Inference K Theory	Line 2: 1Hr High Dimensional Data Differential Geometry
12.15pm- 1.15pm	BREAK	BREAK	BREAK	LUNCHTIME TALK Dr Dennis The Symmetry and Geometric Structures Copland Lecture Theatre	BREAK
1.15pm- 3.15pm	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory
3.15pm- 3.30pm	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK
3.30pm- 5.30pm	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics
EVENING EVENTS	5.30pm Hydrodynamic Stability Applications talk for DSTO Reps Manning Clarke Theatre 4	6pm PUBLIC LECTURE Prof Michael Barnsley How to Tile the Moon and Other Fractal Manifolds Manning Clarke Theatre 1  7pm REFRESHMENTS MSI Common Room		7pm - 10.30pm QUIZ NIGHT ANU Student Union	6pm BBQ @ BRUCE HALL

	Monday 27th Jan	Tuesday 28th Jan	Wednesday 29th Jan	Thursday 30th Jan	Friday 31st Jan
9am-11am		Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	Line 3: 2Hrs Finite Element Method String Theory	
11am-11.15am		BREAK	BREAK	BREAK	
11.15am- 12.15pm		Line 3: 1Hr Finite Element Method String Theory	Line 4: 1Hr Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 1Hr Statistical Inference K Theory	
12.15pm-1.15pm	AUSTRALIA DAY	LUNCHTIME TALK Dr Scott Morrison Knots and quantum computation Copland Lecture Theatre	BREAK	BREAK	FREE DAY
1.15pm-3.15pm	HOLIDAY	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	DAI
3.15pm-3.30pm	]	BREAK	BREAK	BREAK	
3.30pm-5.30pm		Line 1: 2Hrs Statistical Inference K Theory	Line 2: 2Hrs High Dimensional Data Differential Geometry	Line 4: 2Hrs Hydrodynamic Stability BioInformatics	
EVENING EVENTS		MOVIE NIGHT		6pm for 6.30pm SUMMER SCHOOL DINNER University House	